Tetőmosás, tetőfestés

Vállaljuk tetőszerkezetek komplett bádogos munkáit, fémlemez fedését, fallefedését, szegélyzését, ereszcsatorna és lefolyó szerelését, javítását, kivitelezését.

A tetőn található tetőfedő anyagok, zsindelyek ki vannak téve az időjárási viszonyoknak, és emiatt egy 5-10 év alatt elalgásodnak, elmohásodnak. A tetőknek a héjazatán is megtelepednek ezen kártevők és ez nem csak esztétikai hibákat okoz, hanem nagyobb bajt is. Például eltömíthetik a fedőanyagok között lévő hézagokat és ezek előbb-utóbb beázásokhoz, és csepegésekhez vezethetnek. Így pedig károsodik a tetőszerkezet. Ilyenkor sajnos már nem marad más megoldás, mint a tetőszerkezet cseréje, felújítása, ami nagyon sok pénzbe kerülhet.

Ahhoz, hogy ezeket a meghibásodásokat megelőzzük, elkerüljük, időnként kisebb tetőfelújítást kell végeznünk és ami még nagyon fontos, hogy tetőmosást és tetőtisztítást is muszáj csinálnunk. Ennek a lényege, hogy a fedőanyagok közötti és zsindelyeken található mohák, algák, gombák vagy sár el legyen távolítva, így nem károsítják tovább tetőnket. Ezt magasnyomású tisztítóberendezésekkel végezzük, ezzel a módszer visszanyerik régi állapotukat a vízelvezető részek. Így megelőzhetjük a nagyobb költségű tetőszerkezet cserét, javítást. Ez a módszer nem károsítja a tetőszerkezetet, csak azt távolítja el, amit mi szeretnénk. Továbbá használható cserép, pala és lemez tisztításhoz is.

Kérje ingyenes ajánlatunkat még ma!

Kik vagyunk mi?

Tapasztalt tetőfedő szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint egy évtizede együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza tetőfedésére, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

Kérje kedvezményes ajánlatunkat telefonon!